Ekonomiassistent till Cyklop i Norsborg, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby rekryterar nu för Cyklops räkning en ekonomiassistent till en utvecklande tjänst. Som ekonomiassistent kommer du att arbeta i ett mindre team tillsammans med ekonomichef och en ekonom. Till en början innebär tjänsten arbete med fokus på leverantörsreskontra för att sedan utvecklas och axla fler arbetsuppgifter. Tjänsten är placerad i Norsborg.

Arbetsuppgifter

  • Leverantörsreskontra/Kundreskontra
  • Bokföring
  • Momsredovisning
  • Avstämningar
  • Excel-rapportering

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med grundläggande kunskaper inom ekonomi och har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och är van att arbeta i olika typer av ekonomisystem.  Ett krav för tjänsten är att vara flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos Cyklop har du ett genuint intresse för att ge service och att arbeta noggrant med sinne för detaljer. Du motiveras av att vara positiv, social, ansvarsfull och flexibel i ditt arbete och vid kommunikation med andra på kontoret. Du trivs i en familjär och prestigelös miljö med högt i tak och varierade arbetsuppgifter.

Om Cyklop   

Cyklop är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning, tape- och märkutrustning. Då vi utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material kan vi ge ett heltäckande program för märkning, transport- och skyddsemballering. Vi skräddarsyr totallösningar för alla behov. Vi har med andra ord en hög kompetens att passa in förpackningssystemet i en komplett produktionslinje. I Sverige består de olika koncernbolagen av Cyklop AB och Cyklop Teknik AB. Tillsammans omsätter bolagen cirka 150 miljoner kronor och har 45 anställda.
Cyklop AB, som startade 1932, har i Sverige en marknadsledande ställning och arbetar från kontor i Stockholm, Sundsvall, Burseryd – en rikstäckande organisation för konsultation och service. 

 

Ansökan

För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Erica Sundin på Brightby, tel 072-857 31 70 alt erica.sundin@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

* Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV

* Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil

* Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande Storlek och omfång

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV