Ekonomiassistent till bolag i City

Stockholm Heltid

Brightby söker just nu en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag i City. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Tjänsten kan komma att övergå i en anställning hos kunden. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Du kommer att arbeta i en grupp på ekonomiavdelningen där alla hjälps åt och strävar efter gemensamma mål med stark teamkänsla.

Kort om tjänsten:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Kontakt med kunder
  • Löpande bokföring
  • Behjälplig i redovisningsavdelningens dagliga arbete, månads och årsbokslut

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är gymnasieekonom alternativt utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola. Du har flera års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och som vill fortsätta utvecklas i rollen. Det är meriterande om du tidigare arbetat med system som Agresso och Palette.

Personliga Egenskaper
Som person är du strukturerad, noggrann och känner dig trygg i arbete inom kundreskontra. Rollen passar dig som tycker om att arbeta självständigt i kombination med nära samarbete med kollegor och att hjälpa till där behovet finns. Du är prestigelös, har ett lösningsorienterat synsätt och har ett stort intresse för problemlösning. Vidare kommunicerar du både på svenska och engelska i tal samt skrift.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, malena.windahl@brightby.se 070-791 32 43. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV