Ekonomiassistent Stockholm City till bolag med välkänt varumärke

Stockholm Heltid

Vi söker en ekonomiassistent för uppdrag hos kund i centrala Stockholm. Kunden är en modern aktör inom fastighetsbranschen. Du kommer att arbeta på kundreskontran, där du huvudsakligen skall hjälpa till med hyreshandläggningen. Uppdraget kommer pågå mellan 6-12 månader.

Arbetsuppgifter

 • Hyreshandläggning
 • Kundreskontra
 • Löpande bokföring
 • In- och utbetalningar
 • Avstämningar

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet, gärna med inriktning mot fastighetsbranschen
 • Tidigare erfarenhet av hyreshandläggning är en fördel
 • 1-2 års arbetslivserfarenhet
 • Goda kunskaper i MS Excel

Personliga egenskaper
Du bör ha ett brinnande intresse för ekonomi och snabbt ha förmågan att sätta dig in i arbetet. Du är både inkännande och följsam samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

 

Om Brightby
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner. Vi samarbetar med medelstora till stora bolag och är aktiva i praktiskt taget  alla branscher. För att trivas i rollen som ekonomikonsult är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Dina personliga egenskaper skattas högt.

Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning som konsult på Brightby, 100 %

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Ansökan

Låter detta intressant? Då tjänsten ska tillsättas omgående kommer intervjuer och urval att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Pauline Mann, pauline.mann@brightby.se, 070 – 367 67 03.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV