Ekonomiassistent, Solna

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en Ekonomiassistent inom kundreskontra omgående! Tjänsten som Ekonomiassistent är omväxlande med varierande arbetsuppgifter och du kommer arbeta tillsamman ett team. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en initial provanställning om 6 månader där du kommer att anställas som Ekonomikonsult på Brightby för att därefter anställas direkt hos vår kund. Kunden ligger vid Solna Business park.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

– Kundreskontra
– Lite leverantörsreskontra kan förekomma
– Löpande bokföring
– Avstämningar

Kvalifikationer och erfarenhet

– 1-4 års erfarenhet av liknande ekonomirelaterade arbetsuppgifter
– Erfarenhet av Visma och SAP är meriterande
– Flytande svenska och engelska i såväl tal som i skrift
– Goda kunskaper i Excel

Personlighet

För att trivas i rollen som Ekonomiassistent är du positiv, prestigelös, strukturerad och uppskattar att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du driver arbetet framåt och vågar ta egna initiativ. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att hålla tidsplanen. Du är kommunikativ gentemot kollegor och arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Du behöver tycka det är roligt att arbeta en del manuellt.

Ansökan

Då tjänsten ska tillsättas omgående kommer intervjuer och urval att ske löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida på frida.dahlqvist@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV