Ekonomiassistent sökes till vår kund i Örebro!

Örebro Heltid

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Har du läst ekonomi på gymnasiet och/eller har en högskoleutbildning/yrkesutbildning inom ekonomi eller har motsvarande erfarenhet? Då kan du vara den vi söker!

Behovet är omgående och fram till 5/7 och sedan kommer kunden att ha ett uppehåll under sommaren för att sedan behöva hjälp igen från 5/8 – 30/9. Det är därför ett krav att du kan arbeta hela perioden.

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent i Örebro! Du kommer att ingå i ett team på cirka 5 stycken med liknande arbetsuppgifter. Rollen kommer att ställa krav på att du är driven, att du snabbt kan sätta dig in i arbetet samt att du inte är rädd för att ta för dig och ställa frågor. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett team och att hjälpa dina kollegor med diverse arbetsuppgifter. Det är en god stämning i gruppen och företagsklimatet är öppet och har inga hierarkier. På den här arbetsplatsen trivs man!

Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder visstidsanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Stöd vid månadsbokslut
 • Viss hantering av kontoavstämningar
 • Uppföljning av förfallna fakturor
 • Kundfakturering
 • Besvara inkomna frågor från organisationen
 • Diverse administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Du har läst ekonomi på gymnasiet och/eller har en högskoleutbildning/yrkesutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet
 • Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter
 • Flytande i svenska i tal såväl som i skrift
 • Goda systemkunskaper

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Ansökan

Start: Omgående och fram till 5/7 samt 5/8 – 30/9. Det är ett krav att du kan arbeta hela perioden.  
Placering: 
Örebro
Omfattning: 
Visstidsanställning på heltid

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano (073- 942 74 81). Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV