Ekonomiassistent på deltid sökes för kunds räkning i Västerås

Västerås Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent på 40–50%. I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för delar av ekonomin i bolaget och arbeta självständigt. Tjänsten är 1–3 månader under pågående rekryteringsprocess.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Löpande bokföring
 • Reseräkningar
 • Avstämningar
 • Leverantörsfakturor
 • Kontrollera in-och utbetalningar

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi på högskola/YH eller universitet eller motsvarande erfarenhet
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Erfarenhet av löpande bokföring är ett krav
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
 • Meriterade om du jobbat i Monitor eller Visma.

Personliga egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i och med att du kommer att arbeta mycket självständigt. Det är viktigt att du trivs med eget ansvar samt att du har ett eget driv och att du är både strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du kommer att få upplärning i ca 2v men behöver ha arbetat som ekonomiassistent tidigare för att klara av arbetsuppgifterna. För den som gillar att ta stort ansvar och arbeta självständigt är detta en väldigt spännande och lärorik roll! Företagskulturen beskrivs som lättsamt och att du har trevliga kollegor och roligt på jobbet.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: Mitten/slutet av november
Placering: 
Centrala Västerås
Omfattning: 
Visstidsanställning på 40 – 50 %, 1–3 månader

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano: 073-942 74 81 alternativt; andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati: 070-728 84 23 alternativt; desireeh.ozlati@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV