Ekonomiassistent, Norrort

Stockholm Heltid

Brightby söker för kunds räkning en förstärkning till deras ekonomiavdelning, som idag består av åtta medarbetare, med inriktning på kundreskontra.
Du ansvarar för hela processen, från fakturering tills dess att kunderna betalt. Du kommer även hantera externa kundkontakter samt kunder inom koncernens kontraktsorganisationer. Rollen är bred så du får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Du kommer ha dit ansvarsområde, men det är även viktigt att kunna hjälpa kollegor när det behövs. Tjänsten är en konsultrekrytering, vilket innebär att du efter sex månader har möjlighet att bli anställd av kunden.

Vad erbjuds?
Kunden finns har verksamhet i hela Sverige, från Luleå i norr till Malmö i Söder. Rollen är spännande och utvecklande, med möjlighet att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor och kunder. Kundens måtto är att arbeta efter ledorden; samarbete, ansvarstagande, bidragande och pålitlighet.

Dina kommande arbetsuppgifter:
Kundreskontra
Löpande bokföring
avstämningar
uppföljningar
Påminnelser och inkasso
Förbättringsarbete av företagets rutiner och processer
kontaktperson vid intern- och extern kundfakturering

Kvalifikationer och erfarenhet
Treårig gymnasiekompetens med teoretisk inriktning
Erfarenhet av integrerade faktureringssystem
Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
Kunskaper inom affärssystemet Infor LN är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi och som drivs av personlig utveckling. För att trivas i rollen bör du vara en ansvarsfull och initiativtagande person, som är nyfiken och har god samarbetsförmåga. Då tjänsten innefattar stora kontaktytor, såväl internt som externt, är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga.

Start: augusti
Placering: 
Solna
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby,
Erica Sundin, erica.sundin@brightby.se, 072 – 857 31 70. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV