Ekonomiassistent mot Finland, Tyresö

Stockholm Heltid

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent inom leverantörreskontra med erfarenhet att arbeta mot Finland. Du kommer att arbeta med hela processen från att koppla inköpsorder till faktura. Uppdraget varar i 6 månader med möjlighet att bli anställd hos kund.


Dina arbetsuppgifter kommer att vara inom leverantörsreskontran och innefatta:

 • Hantering av inkommande leverantörsfakturor
 • Matcha mot inköpsorder
 • Uppföljning av inkommande krediteringar
 • Se till så att fakturorna blir korrekt attesterade
 • Utredning med leverantör vid felaktigheter
 • Skapa och skicka leverantörsbetalningar samt löpande bokföring
 • Uppdatering av rutiner och löpande förbättringsarbete på ekonomiavdelningen


Kvalifikationer och erfarenhet

 • 1-3 års arbetslivserfarenhet inom leverantörsreskontra
 • Minst gymnasieekonom, gärna med eftergymnasial utbildning inom ekonom
 • Flytande i svenska i tal såväl som i skrift
 • Meriterande av erfarenhet av att arbeta mot Finland, gärna i tal och skrift.
 • Meriterande om du har tidigare arbetat inom Readsoft Invoices och Medius Flow

Personliga egenskaper

Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt. Som person behöver du tycka det är roligt att driva ditt arbeta framåt och får gärna komma med egna idéer. Du kommer arbeta tillsammans med ett positivt team som gärna vill ha en trevlig och engagerad kollega.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Ansökan

Låter detta intressant? Då tjänsten ska tillsättas omgående kommer intervjuer och urval att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Dahlqvist, frida.dahlqvist@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV