Ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra

Heltid

Brightby söker nu efter en ekonomiassistent till Vitrolife med erfarenhet av leverantörsresekontra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder, med detta som ditt första uppdrag.

Vi söker dig som är lika duktig på att förvalta som att utveckla och förbättra processer och rutiner. Vi söker dig som är en social och utåtriktad person och som trivs med att ha många interna och externa internationella kontakter. Du kommer att ingå i redovisningsteamet som består av sju personer, varav två i USA. Du rapporterar till koncernens redovisningschef och du kommer att ingå i Vitrolifes globala finansfunktion.

Om Vitrolife
Vitrolife är en internationellt verksam medicinteknisk koncern. Vitrolife utvecklar, producerar och marknadsför produkter för fertilitetsbehandling. Vitrolife har cirka 390 anställda och bolagets produkter säljs på cirka 110 marknader. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Australien, Belgien, Danmark, Frankrike, Italien, Japan, Kina, Storbritannien, Tyskland och USA. Vitrolife-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Läs mer på www.vitrolife.com

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter
I din roll kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:

  • Ansvarig för hantering av leverantörsreskontran såsom skanning, matchning, kontering, betalning, för flertalet av våra svenska- och utländska dotterbolag mm.
  • Ansvarig för anläggningsregister, investeringar, utrangeringar, försäljningar etc.
  • Kvalitetssäkring av bokföringen i enlighet med aktuella bokförings- och skatteregler
  • Ansvarig för uppdatering av attestflöden i systemet
  • Löpande redovisning och avstämningar inom egna ansvarsområden/konton
  • Aktivt förbättra och dokumentera rutiner och processer inom egna ansvarsområden
  • Backup för kundreskontran

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har minst en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av arbete från leverantörsreskontra. Det är meriterande att ha jobbat i Jeeves dock inte ett krav. Du har god datorvana och i Office-paketet och behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid ett nyfiket, kreativt och problemlösande tankesätt. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, kommunikativ och trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Du ska tycka det är roligt att arbeta i en föränderlig miljö och vilja ta ett stort ansvar. Vidare är du som person strukturerad och har en god prioriteringsförmåga samt kan hålla deadlines.

Start: Omgående

Placering: Göteborg

Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Petra Berg 0739-80 49 01 eller petra.berg@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV