Ekonomiassistent inom kund- och/eller leverantörsreskontra

Göteborg Heltid

Brightby söker nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent inom kund- och/eller leverantörsreskontra.

Du kommer till en början vara anställd som uthyrd ekonomikonsult hos oss på Brightby för att sedan på sikt ha möjlighet att gå över till vår kund.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap. Är du tillgänglig med kort varsel ser vi det som positivt.

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Kund- och/eller leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Stöd vid månadsbokslut
  • Avstämningar
  • Fakturahantering
  • Delta i förbättringsarbete av ekonomisystem och processer

Vem är du?

Vi söker dig som har 1 – 3 års tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi. Vi ser också att du har erfarenhet från olika affärssystem, har goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska. Vi ser även att du är detaljorienterad, nyfiken och initiativtagande.

Vi tror att du är en serviceinriktad person då du som ekonomiassistent har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt interna såväl som externa kunder.  Vi tror att du trivs med att arbeta i team, i såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Som person ska du ska ha ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa vår samarbetspartner att nå sitt mål. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Start: Omgående
Placering:  Göteborg
Omfattning: heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Jenny Österberg på e-post jenny.osterberg@brightby.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi inte ha möjlighet att ta emot ansökningar via mail.
Varmt välkommen!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV