Ekonomiassistent för uppdrag hos QMATIC

Göteborg Heltid

Brightby söker nu en ekonomiassistent, du kommer ingå i ett team på fem personer. Rollen är bred så du får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Du kommer ha ditt ansvarsområde och kommer att arbeta nära en kollega men sedan är det viktigt att kunna hjälpa till med olika arbetsuppgifter vid toppar. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Om QMATIC
En kaotisk lunchsituation på en restaurang i Mölndal är bakgrunden till att restaurangens ägare och hans partner tog fram världens första elektriska kösystem. Året var 1981 och Qmatic såg dagens ljus. Idag är Qmatic världsledande inom hantering av kundresan i över 120 länder och med kundupplevelser för fler än två miljarder människor varje år.

För mer information: https://www.qmatic.com/sv-se/?selected-language=sv.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 • Hantering av leverantörsreskontra
 • Bokning av kundinbetalningar
 • Reseräkningar
 • Analys av utestående kundfordringar
 • Add hoc rapporter
 • Finance helpdesk

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet??
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Arbetslivserfarenhet av arbete från leverantörsreskontra
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas i rollen är det viktigt att vara prestigelös, flexibel och entusiastisk. Det är en bred roll med goda möjligheter till utveckling.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Start: 1 juni
Placering: 
Göteborg
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Petra Berg, telefon 0739-804901 eller på mail petra.berg@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV