Ekonomiassistent för ett konsultuppdrag till försäkringsbolag i Stockholm

Stockholm Visstid

Nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Stockholm. Vår kund är ett försäkringsbolag och du kommer att tjänstgöra som ekonomiassistent. Tjänsten är ett konsultuppdrag på fem månader, med möjlighet till förlängning. Beräknad start är i mitten av augusti

Arbetsuppgifter:

Vi söker en van ekonomiassistent med ansvar inom leverantörsreskontra som kan arbeta med ankomstregistrering, kontering, fakturagranskning och som även kan vara behjälpliga med enklare ärenden avseende bokföring inom löpande redovisning och exempelvis insättningar. Rollen kommer att vara placerade i en delvis nyetablerad grupp, ”Ekonomisupport” inom Finance Operations. Gruppens uppdrag inbegriper även ett serviceuppdrag där det i ekonomiassistentens dagliga uppgifter ingår att ge stöd i faktura- och i enklare bokföringsärenden till medarbetare och chefer inom kundens organisation.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent samt gärna med någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare har du erfarenhet av momsredovisning och hantering av skattemässiga krav. Du har också ett strukturerat arbetssätt med förmågan att prioritera och organisera ditt arbete, samt god datorvana med goda kunskaper i Officepaketet.  Du känner dig trygg i kommunikationen med såväl interna som externa kontakter och behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i affärssystemet EnterpriseOne.

Som person är du öppen och flexibel och trivs i en föränderlig miljö.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV