Ekonomiassistent 50 %, Norrort Stockholm

Stockholm Deltid

Brightby söker nu för kunds räkning, med placering i Kista, en ekonomiassistent med arbetsuppgifter såsom avstämningar, utläggs redovisning samt behjälplig vid bokslut. Du kommer att visstidsanställas som ekonomikonsult på Brightby och hyras ut till vår kund. Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid 50 %med start omgående.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?

På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas hos våra kunder och deras ekonomifunktioner. Vi samarbetar med medelstora till stora bolag, nationella, internationella och globala,  i stort sett alla branscher. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar bl a:

 • Utläggs redovisning
 • Löpande bokföring
 • Statistik
 • Avstämningar
 • Behjälplig vid bokslut

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Ca 3 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent
 • Affärssystemet är SAP, vilket är meriterande men inget krav
 • Goda kunskaper i svenska  i tal såväl som i skrift

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Start: Tjänsten ska tillsättas omgående.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Lisbeth Ahnström på tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV