Ekonomiassistent (50%) sökes till en av våra kunder i Västerås!

Västerås Deltid

Vill du ha ett givande deltids-/extra jobb där du får vara en del av ett företag som ger utrymme för en kombinerad roll både inom ekonomi- och fastighetsbranschen? Är du en serviceinriktad person som överträffar dina kunders förväntningar? Då är du den vi söker!

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomi- och fastighetsassistent. Du kommer att ingå i ett team på tre stycken fastighetsskötare, en teknisk förvaltare och en ekonomisk förvaltare. 

Företaget är i en förändringsfas och det gör att man kommer att få vara med och forma, hitta nya möjligheter och tillvägagångssätt i företaget. Företaget har byggts upp under många år med en god familjär känsla. De värdesätter både anställda, hyresgäster och leverantörer. Det är ett företag som vill bidra till många av stadens idrottsföreningar och ser positivt på det idrotten medför till stadens invånare.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Leverantörsreskontra
 • Uthyrning av lägenheter
 • Kontakt med hyresgäster
 • Diverse administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer och erfarenheter

 • Examen inom ekonomi på högskola eller universitet (Minimum KY utbildning)
 • Tidigare erfarenhet från en administrativ/assistentroll är ett krav
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office, och god systemvana
 • Om du tidigare har arbetat i Visma är detta ett plus, men inget krav

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Du är en framåt och positiv person som har ett eget driv samtidigt som du är hjälpsam och ödmjuk till arbetsuppgifter som delegeras. Du är även serviceinriktad mot kunder (hyresgäster) och värdesätter deras nöjdhet hos företaget. Vi ser gärna att du har lätt för att lära dig nya system och/eller god systemvana.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och förtroende.

Start: Enligt överenskommelse
Placering: 
Västerås
Omfattning: 
Visstidsanställning med varierande arbetstid (minst 50%) med god chans till anställning

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano; 073-942 74 81, andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati; 070-728 84 23, desireeh.ozlati@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV