Ekonomiadministratör / teamassistent till Fidelio Capital i Stockholm

Stockholm Heltid

Är du en prestigelös och ordningsam person som vill arbeta i ett dynamiskt team? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig! Tillsammans med Fidelio Capital söker vi nu en ekonomiadministratör / teamassistent. Tjänsten som är på heltid är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att anställas direkt av Fidelio Capital som är ett väletablerat svenskt investmentbolag med stark tillväxt.

Om rollen

Du rapporterar direkt till CFO och du kommer i din roll arbeta brett och varierat, med finansiella, ekonomiska och administrativa uppgifter samt assistera CFO, VD och investeringsteamet i deras arbete, men också tillsammans med kontorsansvarig se till att allting fungerar på kontoret. Tjänsten är placerad i Stockholm i trevliga lokaler.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Koordinering av redovisning med outsourcingpartner (kvittohantering, fakturahantering & kontering)
  • Investerarkontakter samt fondadministration inklusive regulatoriska frågor (t.ex. KYC & AML)
  • Kontakt med revisor
  • Supportera i arbetet med portföljbolagsutvecklingen
  • Assisterande uppgifter åt teamet. T ex vid rekrytering och events, resor, etc
  • Tillsammans med kontorsansvarig ansvara för externa leverantörer inom t ex IT & telefoni, kontorsmaterial samt städfirmor

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med ett intresse för branschen och som är intresserad av att lära dig mer om driften av ett investeringsbolag och det varierande arbetet det innebär. Du har stor vana av Excel och vi ser gärna att du har en universitetsexamen inom ekonomi. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll så är det mycket meriterande. Detta kan vara helt rätt roll för dig som arbetat något år inom ekonomi i finansbranschen, men även vill arbeta koordinerat och i en supporterande funktion.

Som person är du en ”people person” som är social och prestigelös, och gillar att hjälpa till med varierande uppgifter. Vidare är du noggrann och självgående, du tar egna initiativ och levererar gärna med det lilla extra.

Om Fidelio Capital

Fidelio Capital är ett svenskt investmentbolag som investerar i små och medelstora bolag. Vår ambition är att investera i bolag som har goda förutsättningar att växa och utvecklas och där vi kan tillföra värde som aktiva ägare. Vi är en långsiktig, flexibel och pragmatisk investerare med korta beslutsvägar. Genom att arbeta nära bolagsledningen hjälper vi våra portföljbolag att utvecklas genom att tillföra kompetens, engagemang och kapital.

Läs mer på www.fideliocapital.se

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

I denna rekryteringsprocess samarbetar Fidelio Capital med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Brightby, Niclas Persson tel 0708-970011 eller mail niclas.persson@brightby.se. Intervjuer kommer att ske löpande, men skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi, bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som rekryterings- och konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV