Ekonomer för sommarjobb i sydvästra Skåne

Malmö Heltid

Är du nyexaminerad ekonom eller student med något/några år kvar av din ekonomiutbildning?

Nu söker vi på Brightby drivna och engagerade ekonomer som vill arbeta som ekonomiassistent i vår och sommar. Vill du bygga på din erfarenhet inom ekonomi och är på jakt efter meriterande sommarjobb antingen på deltid eller heltid? (precisera gärna din tillgänglighet i din ansökan)

Som konsult på Brightby får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och på olika företag.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Kvalifikationer
För att vara aktuell för sommarjobb hos oss är det av vikt att du finns tillgänglig för arbete under sommarmånaderna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter, eller från närliggande administrativt arbete sedan tidigare.

Möjlighet till arbete vid sidan av studierna innan och efter sommaren kan också komma att bli aktuellt, så är du tillgänglig för arbete omgående ser vi det som positivt.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt är en van Excel-användare. Har du erfarenhet av arbete i större affärssystem är även detta meriterande.

Start: våren/sommaren 2019
Placering:
Kundföretag i nordvästra Skåne

 

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, André Lennberth 0707-78 19 84 eller andre.lennberth@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

 

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV