Ekonom till uppdrag på 50%

Malmö Deltid

Brightby jobbar just nu på uppdragsförfrågningar med behov på deltid och söker därför duktiga ekonomiassistenter med önskemål om att arbeta 2-3 dagar/vecka, dvs. cirka 50 %. Företagen finns i Malmö.

Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund på uppdrag som är tänkt att vara minst sex månader, men kommer med största sannolikhet att vara betydligt längre än så.

Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som ekonomikonsult innebär ofta:

  • Bred hantering av kund- och/eller leverantörsreskontra
  • matchning och registrering av fakturor
  • In- och utbetalningar
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar vid bokslut

Samt övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent i kombination med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är trygg i de löpande arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning och trivs med att arbeta i en roll där du självständigt driver arbetet framåt men samtidigt är en del av ett team där du på ett prestigelöst sätt även hjälper, och tar hjälp av, de andra i teamet.

För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är glad och positiv till din person. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en god och lättsam attityd. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i större affärssystem sedan tidigare. Det är av vikt att du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Start:  Ett av uppdragen startar omgående och ett i januari

Ansökan

Låter detta intressant? Då tjänsten ska tillsättas omgående kommer intervjuer och urval att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig André Lennberth på 070 778 19 84 eller andre.lennberth@brightby.se

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV