Ekonom inom Leverantörsreskontra till bolag i Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker för kund inom forskningsområdet en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra.

Tjänsten ska tillsättas omgående och är på heltid i ca 6 månader. Du kommer att bli tillsvidareanställd som konsult hos Brightby.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara leverantörsreskontra

  • Scanna in fakturor
  • Kontrollera att de hamnar i rätt flöde
  • Viss kontering
  • Se till så att fakturorna blir korrekt attesterade
  • Utredning med leverantör vid felaktigheter samt ta fram betalningsförslag

Du kommer även att kontrollera att utlägg är korrekt attesterade samt kontera utlägg. Övrig administration kring olika projekt kan förekomma. Till sist kommer du arbeta med Palette, vilket bland annat innebär att lägga upp nya användare och ev utbilda nya användare i systemet. Eventuellt kommer även fakturering ingå i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som har viss erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du gillar arbetet med leverantörsreskontra och är också öppen för att ta tag i andra arbetsuppgifter och vara behjälplig på flera håll. Tidigare erfarenhet från Agresso är en fördel, likaså om du har erfarenhet från Palette. Vi ser även att du har goda kunskaper i Engelska. Som person ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga, är positiv och prestigelös samt trivs med ditt arbete.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Malena Windahl, 070-791 32 43 eller via mail malena.windahl@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi, bank finans och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV