Ekonom inom leverantörsreskontra till Bjäre Invest

Förslöv Heltid

Är du i början av din karriär som ekonom med en utbildning inom redovisning och något års erfarenhet av arbete med reskontra?

Vi letar just nu efter en duktig ekonomiassistent till vår samarbetspartner Bjäre Invest i Förslöv som har behov av extra förstärkning i sitt ekonomiteam i initialt tre månader, med mycket god möjlighet till förlängning över sommaren.

Bjäre Invest AB är ett förvaltningsföretag och moderbolag för en koncern där bland annat Kranpunkten i Båstad ingår. Bjäre Invest AB tillhandahåller tjänster inom ekonomi- och redovisning till sina dotterbolag.

Företaget är beläget i Förslöv och har nyligen flyttat in i nya lokaler.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder, med detta som ditt första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med framför allt leverantörsreskontra vilket innefattar stora fakturaflöden. Arbetet avser i första hand verksamheten i Kranpunkten i Båstad AB, vilket är det företag i koncernen med störst volym. Du kommer att sköta registrering av digitalt inkomna fakturor, samt bokföring av dessa. De fakturor som kommer in per post skannas in och går därefter enligt samma flöde.

Utöver detta kommer du att avlasta dina kollegor med andra sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en ekonomiavdelning såsom löpande bokföring och att vara behjälplig vid bokslut.

Kvalifikationer

  • Minst gymnasieekonom, gärna med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för att ha skapat förståelse kring bokföringsregler.
  • Arbete med större affärssystem, Navision är meriterande.
  • Väl förtrogen med MS Excel

Vem är du?

För att trivas som konsult hos oss är du en person som uppskattar omväxling och utmaningar och du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Du är uthållig till din person med en god förmåga att hålla deadlines och har ett prestigelöst sätt gentemot dina kollegor samt värderar teamarbete högt.

På Bjäre Invest blir du en del av ett mindre team, där hjälpsamheten är en viktig del så, som person trivs du i en roll där du ibland behöver hjälpa till utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Start: mars
Omfattning: 100% Konsultuppdrag på 3 månader och därefter fortsatt anställning som konsult
Placering: Förslöv

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073-748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV