Ekonom inom kundreskontra i SAP

Malmö Heltid

Är du ekonom med erfarenhet av arbete i stora företag? Då kan detta långa uppdrag hos vår kund i Malmö, Arlöv, vara något för dig.

Brightby söker nu en ekonomiassistent med start omgående, till vår samarbetspartner som är ett stort internationellt företag. Du kommer ingå i ett större ekonomiteam med ett nordiskt kundreskontrateam på 2-3 personer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med initial provanställning, där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder, med detta som ditt första uppdrag.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

  • Processa kundfakturor i SAP
  • Påminnelsehantering
  • Hantera mailkontakt med kunder
  • Problemlösning kopplat till fakturor och kunder
  • Betalningar och avstämningar

Kvalifikationer och erfarenhet
För att vara en kvalificerad kandidat för det här uppdraget och som konsult på Brightby har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt 1-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Alternativt gymnasieekonom med fler års erfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av arbete i större bolag med stora flöden och högt tempo. Med fördel har du även arbetat i större affärssystem sedan tidigare. I det här uppdraget är det SAP som är aktuellt. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska som engelska.

I rollen som konsult ser vi även att du har B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

I det här uppdraget får du möjlighet att komma in på ett stort internationellt företag som just nu står inför en förändringsprocess vilket är en meriterande erfarenhet att ha med sig vidare i karriären. Du kommer även att få en mycket god inblick i affärssystemet SAP vilket ofta är till stor nytta i kommande uppdrag.

Start: Omgående
Placering: 
Malmö, Arlöv
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid som konsult, med ett första uppdrag på cirka 7 månader.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073-748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV