Ekonom inom kundreskontra till Helsingborgsregionen

Helsingborg Heltid

Brightby hjälper just nu en av våra samarbetspartners att hitta en ekonomiassistent till ett långt uppdrag på minst 1 år. Placering i Ekeby strax utanför Helsingborg med start 1 augusti som senast.
Du kommer att ingå i ett ekonomiteam på 4 personer och till största del arbeta med kundreskontran och kredithantering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder. Detta som blir ditt första uppdrag är hos ett stort och stabilt bolag som hanterar stora flöden på ekonomiavdelningen.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, kompetensutveckling, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer till stor del att innefatta:

  • Aansvar för kundreskontran
  • Kredithantering – kontroller, släppa, blocka, kontakt med säljarna samt direktkontakt med kunder som inte betalat
  • Stämma av butikskassor veckovis
  • Lägga upp leverantörsfakturor i Readsoft

Kvalifikationer och erfarenhet
För att vara en kvalificerad kandidat för det här uppdraget och som konsult på Brightby är du minst gymnasieekonom. Du har 2-5 års erfarenhet av arbete i större bolag med stora flöden och är van vid att hålla ett högt tempo med bibehållen kvalitet. I det här uppdraget är det IFS som är systemet du kommer att arbeta i vilket såklart är en fördel om du redan arbetat i, men inget krav.

Vidare talar och skriver du obehindrat på framför allt svenska men viss kommunikation engelska kan komma att bli aktuell.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Du är bekväm och trivs i en roll med mycket kundkontakt och är van vid att använda telefonen som verktyg.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

I det här uppdraget är det viktigt att du trivs i en serviceroll med daglig kontakt med kunder och har en naturligt hög servicenivå med en god förmåga att lugna även en upprörd kund.

Start: Senast 1 augusti
Placering: 
Ekeby
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid som ekonomikonsult med detta som ditt första uppdrag på cirka 1 år

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Maria Pettersson 073-748 20 92 eller maria.pettersson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV