Business Controller till Ludvika!

Ludvika Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en Business Controller med placering i Ludvika. I den här rollen kommer du att agera businesspartner. En av dina huvudsakliga sysselsättningar som Business Controller kommer att vara att leda det lokala controllerteamet för att optimera de ekonomiska resultaten inom din enhet/division. Rollen är bred så man får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team mot ett gemensamt mål. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder visstidsanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina kommande arbetsuppgifter:

 • Leda det lokala controllerteamet
 • Optimera ekonomiska resultat inom divisionen
 • Agera support i effektiva affärsbeslut
 • Övervaka, analysera och tolka finansiella data
 • Strategiarbete genom implementering/justering efter behov
 • Löpande dialog med andra chefer/controllers

Kvalifikationer och erfarenhet

 • 2-5 års arbetslivserfarenhet som ekonom/controller eller liknande är ett krav
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Gärna examen inom ekonomi på högskola/universitet/YH-utbildning (ej krav)

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Du gillar att analysera och tolka finansiella data och du har lätt för att kommunicera på professionellt sätt. Vidare gillar du att arbeta strategiskt och långsiktigt samt att hitta effektiva och bra lösningar på problem.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

 

Ansökan

Start: 2019-09-16 till 2019-12-31
Placering: Ludvika
Omfattning: 
Visstidsanställning på heltid

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Andrea Eugenio Silvano (073-942 74 81) eller Desireéh Ozlati (070-728 84 23). Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV