Business Controller till Bosch Rexroth, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för Bosch Rexroths räkning en Business Controller till deras Controlleravdelning där du kommer ingå i ett team på tre stycken. Du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning som konsult hos Brightby, med intentionen att efter 6 månader gå över i en anställning hos Bosch.

Dina kommande arbetsuppgifter:
Som Business Controller på Bosch arbetar du med analys och uppföljning av försäljning, lönsamhet och kostnadsstrukturer. Du återkopplar information till övriga funktioner inom företaget och medverkar till att utveckla och förbättra processer. Prognostisering och budgetering utgör återkommande och centrala moment. Som Business Controller kommer du även vara delaktig i framtagande och rapportering av månads- och årsbokslut till moderbolaget.

Bosch använder idag SAP R/3 som redovisningsverktyg och har ett ”business warehouse” som analysverktyg. Koncernspråket är engelska och all rapportering och kommunikation med moderbolaget i Tyskland sker på engelska.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är högskoleutbildad ekonom och har arbetat med liknande arbetsuppgifter i 2-4 år. Eftersom organisationen är komplex är fallenhet för siffror och matematik en nödvändighet. Arbetet innebär hantering och analys av stora datamängder och ställer därför krav på goda datakunskaper i Excel. Erfarenhet av arbete i SAP R/3 är meriterande. Då de arbetar i en mycket internationell miljö, skall du behärska såväl engelska som svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du har en utpräglad analytisk läggning, processförståelse och ett stort intresse för ekonomifrågor. Du arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt och är bekväm i rollen att leda och moderera möten. Du ingår i en grupp, men du måste också tycka om att arbeta självständigt. Vi värdesätter att du har en drivande ådra och att du är nyfiken på att lära dig mer.

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. Läs mer på www.boschrexroth.se.

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Start: Omgående/så snart som möjligt
Placering: 
Älvsjö, Stockholm
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Fanny Mörk 070 789 87 79 eller fanny.mork@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV