Brightby söker säljande konsultchef inom bank, finans & försäkring till Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby växer och förstärker sin redan etablerade konsultverksamhet inom bank, finans och försäkring. Därför söker vi nu ytterliggare en säljande konsultchef till vår Stockholmsverksamhet.

Trivs du med varierade arbetsuppgifter, att driva bolagets tillväxt framåt och att ta ett helhetsansvar? Då är detta rätt tjänst för dig. Du kommer att vara delaktig i Brightbys vidare expansion inom bank, finans och försäkring och din roll kommer utvecklas med våra framgångar. Därför söker vi dig med ambitioner både gällande resultat och ledarskap.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller liknande och som har några års arbetslivserfarenhet inom bank, finans eller försäkring. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande roll från konsult- och/eller rekryteringsbranschen.

Kontakt- och relationsbyggande aktiviteter kommer att prägla ditt arbete initialt. Som konsultchef ansvarar du för kundrelationer, rekrytering av konsulter, tillsättning av konsultuppdrag samt att säkerställa matchningen mellan våra kandidaters kompetenser mot våra kunders behov. Rollen innebär även personalansvar vilket inkluderar arbetsuppgifter såsom kontraktsskrivning, lönesättning och medarbetarsamtal m.m.

För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur med en tydlig teamkänsla. Viktigt är att du är serviceinriktad och har förmåga att väcka kunders intresse för våra tjänster, du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att kunna anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål. För att lyckas i tjänsten krävs att du har ett starkt eget inre driv, är resultatinriktad och engagerad. Som person är du kreativ, orädd och har en förmåga att skapa lösningar.

Till din hjälp får du erfarna kollegor med ett brett och djupt kontaktnät i branschen, som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att du ska lyckas i rollen.

Vi som arbetar på Brightby har samtliga erfarenhet från branschen och har sedan starten byggt upp Brightby som ett kvalitetsföretag i en dynamisk bransch. Du kommer arbeta tillsammans med dedikerade och erfarna kollegor och du rapporterar till Head of Operations.

Brightby är ett specialiserat konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vår ambition är att vara en given partner vid rekrytering eller inhyrning av ekonomer samt befattningar inom bank, finans och försäkring. Vi är en ledande leverantör inom vår nisch med etablerade kontor i Stockholm, Malmö, Västerås samt Linköping. Tillsammans med vårt systerföretag Meritmind bildar vi Meritmind Group, en ledande koncern inom ekonomiområdet. 

Ansökan

Låter det intressant?

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Robert Persson på 072-8563210 / robert.persson@brightby.se eller konsultchef Niclas Persson på 070-8970011 / niclas.persson@brightby.se

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV