Assistent med driv till Ludvika!

Ludvika Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en assistent! Du kanske precis har tagit studenten? Jobbat något år som assistent? Eller precis blivit klar med din utbildning och vill få in foten i arbetslivet i en administrativ roll? Då är detta tjänsten för dig!

Rollen som assistent är bred så man får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och gilla att arbeta i team. Man kommer ha sitt ansvarsområde men det är viktigt att man kan vara flexibel och hjälpa sina kollegor vid behov, med diverse administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder visstidsanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightby´s fortsatta utveckling!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Assistera chefer/kollegor med administration
 • Personaladministration kring anställning/avslut
 • Ansvarig för specifika projekt/avdelningar

Du kommer även att:

 • Tillhandahålla entrékort, systemåtkomst & bokningar
 • Ansvara för evenemang
 • Allmänna administrationsuppgifter/sekreterarstöd

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Gymnasieexamen är ett krav
 • Utbildning inom ekonomi är önskvärt
 • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
 • Gärna arbetslivserfarenhet från liknande arbeten
 • Gärna erfarenhet av arbete i affärssystemet SAP

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att hjälpa dina kollegor, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål.

För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Ansökan

Start: 2019-09-02 till 2019-12-31
Placering: 
Ludvika
Omfattning: 
Visstidsanställning på heltid

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby Andrea Eugenio Silvano; 073-942 74 81, andrea.silvano@brightby.se eller Desireéh Ozlati; 070-728 84 23, desireeh.ozlati@brightby.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV