Aros Kapital söker Credit Controller

Göteborg Heltid

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft och med inställningen att allt är möjligt? Då skall du söka tjänsten som Credit Controller på Aros Kapital.

Vi på Aros värdesätter driv, engagemang och att man ger det lilla extra. Du får vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen och som kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter med placering på huvudkontoret i centrala Göteborg.
Tjänsten rapporterar till Kreditchef men även har en nära dialog med VD samt Chefsjurist.

Om rollen

Tjänsten som Credit Controller innebär självständigt administrativt arbete varvat med kreditanalyser, beslut om åtgärder och hantering enligt Aros kreditstruktur och interna styrdokument. Som Credit Controller ansvarar du för att följa upp och kontrollera krediter/affärer i samtliga stadier från propåer till förfall. Rollen är kommunikativ vilket innefattar kontakt med kunder, gäldenärer och övriga avdelningar inom bolaget. Som Credit Controller utgör du i många fall länken mellan de rena affärsavdelningarna, (lån, leasing och factoring), och juridik och inkassoavdelningen.

Kvalifikationer och erfarenhet

  • Utbildning inom ekonomi eller likvärdigt
  • Meriterande med erfarenhet inom finans
  • Flytande i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift
  • 2-5 års arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office, framförallt Excel 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående, driven och noggrann med strukturerat arbetssätt. Du är utåtriktad med god social kompetens. Vidare har du en stor känsla för service, kan fatta snabba beslut och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är resultat- och lösningsorienterad och duktig på att kommunicera.

Om Aros

Aros Kapital är ett kreditmarknadsbolag med kreditmarknadstillstånd sedan 2014 och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing och inkasso. Aros Kapital omsatte under 2018 över 158 miljoner kronor med ett resultat på närmare 35 miljoner.

Ansökan


Start:
 Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Centrala Göteborg
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning

I denna rekrytering samarbetar Aros Kapital med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg 0739-42 74 80 som är på plats igen den 7 januari. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV