Administratör till storbank i Stockholm

STOCKHOLM Visstid

Nu söker vi en administratör inom försäkringar till vår kund i Stockholm. Vår kund är en storbank och du kommer att tjänstgöra som administratör. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid på 6 månader (initialt), med start i april.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att tillhöra ett team på ca 10 medarbetare som arbetar med administrationen inom försäkringar. Gruppen hanterar privata försäkringar såsom pensionsförsäkringar, kapitalförsäkringar, olycksfallsförsäkringar och barnförsäkringar. Vidare arbetsuppgifter är också brevskrivning och utskick till dödsbon. I rollen ingår också att hantera posten, sortera post, samt hantera återköp av försäkringar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en positiv inställning och som får saker gjorda. Du gillar att arbeta administrativt, och är noggrann och ordningsam. Vidare är du en teamplayer, som är ödmjuk och prestigelös, och har en god datavana och goda Excelkunskaper. Du har också en god skriftlig förmåga.

Har du erfarenhet från arbete i en liknande administrativ roll, så är det mycket meriterande.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Lediga tjänster
Visa alla

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV