Administratör med erfarenhet av försäkring

Stockholm Visstid
Till vår kund söker vi nu en noggrann och serviceinriktad administratör med kunskap inom försäkringsbranschen med medicinsk inriktning.

Detta är ett konsultuppdrag som startar omgående och sträcker sig initialt till 1:a oktober. Om du är intresserad uppskattar vi att du söker tjänsten så snart som möjligt. Vår kund är ett försäkringsbolag i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

  • Administrativt arbete såsom journalbeställningar, kontering mm

Kompetenskrav och personliga egenskaper

  • Erfarenhet av administration och kunskap inom försäkringsbranschen med medicinsk inriktning.
  • Du är noggrann och serviceinriktad och kan formulera dig väl i både tal och skrift.
  • För att passa i denna roll krävs att du är en självgående person som vågar ta för dig och är trygg i dig själv. Du tycker om att ha riktlinjer och ramar att arbeta utifrån och inom dessa själv planera ditt arbete och se möjligheter till förbättring och effektivisering. För rollen krävs noggrannhet, en flexibilitet och förmåga att kunna växla mellan detaljerat arbete och helhetssyn. Viktigt är att du är en glad, öppen och positiv person som tillför energi till gruppen, där erfarenhet och tankar utbyts.
Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Robert Persson på 072-856 32 10 eller robert.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV