Administrativt ansvarig till Fondadministration, Proventus Capital, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby rekryterar nu åt Proventus Capital Management AB en person som vill jobba i ett modernt bolag och i ett engagerat team och som nu är redo att axla rollen som övergripande ansvarig för rapportering och administration av bolagets kreditfonder.

Huvudsakliga arbetsområden:

  • Kvartalsrapportering till investerare
  • Rapportering till finansinspektionen
  • Kontakt med Förvaringsinstitut
  • Inlåning/investeraradministration
  • Utlåning/låntagaradministration
  • Likviditets-/valutahantering

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi ser gärna att du har liknande yrkeserfarenhet av ovan nämnda arbetsområden och det är meriterande om du tidigare jobbat med administration av just kreditfonder och erfarenhet från en ledande roll med helhetsansvar. Du skall ha erfarenhet av rapportering dvs allt från att sammanställa rapporter till utskick till relevanta intressenter internt och externt. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av rapportering till Finansinspektionen. Övrigt behöver du ha stor erfarenhet av att jobba i Excel, gärna högskoleexamen med inriktning inom ekonomi/finans och ha goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.

I din roll kommer du också få vara aktiv med att jobba med förbättringar av fondadministrationens rutiner och processer. Har du erfarenhet av att jobba i projekt kopplat till implementering av nytt affärssystem eller liknande kommer du kunna ta en aktiv roll i ett sådan projekt. Du rapporterar direkt till CFO.

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en driven och proaktiv person som tycker om att jobba med rapportering och fondadministration och också motiveras av helhetsansvaret du får i denna roll. Du utmanas av och ser möjligheterna i att förbättra och effektivisera processer. I rollen måste du ibland ta snabba beslut och ser därför att du är trygg i dig själv och vågar ta beslut utifrån din erfarenhet.

Vad erbjuder företaget dig?
Proventus erbjuder dig en familjär arbetsmiljö och fantastisk företagskultur i social miljö med ett engagerat team. Proventus Capital Management AB har totalt 23 anställda som är uppdelade på olika funktioner i bolaget. Lokalerna är moderna och kontoret ligger på Södermalm med utsikt över centrala Stockholm. Bolaget erbjuder subventionerad lunch tillagad av företagets privata kock.

Tjänsten är heltid och 6 månaders provanställning tillämpas vid denna rekrytering.

 

Placeringsort: Stockholm

Om företaget
Proventus Capital Partners tillhandahåller kreditfinansiering till företag främst i norra Europa. Kreditfonderna förvaltas av Proventus Capital Management AB som sedan 2014 har tillstånd av Finansinspektionen att förvalta alternativa investeringsfonder. Fondernas andelar är noterade på Debt Securities-segmentet vid Nordic Growth Market NGM Stockholm.

www.proventus.se

Ansökan

 

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Proventus Captial Management AB med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Brightby, Robert Persson på 072-8563210, robert.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 Mars 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Setill att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV