Dansktalande ekonomiassistent till en spännande kund i Nacka!

Stockholm Heltid

Brightby söker för kunds räkning en driven och ambitiös dansktalande ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och efter ca 6 månader finns det goda chanser till att övergå i en anställning hos kund. Kunden är ledande återförsäljare av IT-lösningar i Norden. De växer fort och är idag en koncern med fler än 1000 engagerade medarbetare. Kontoret finns beläget i ljusa fina lokaler i Nacka strand med både buss- och båtförbindelser.

Vår kund erbjuder
Vår kund erbjuder dig ett kvalificerat och omväxlande arbete med möjlighet till utveckling inom olika arbetsområden. De erbjuder ett arbete i en samhällsnyttig och spännande bransch som präglas av förändringar. De värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Du kommer att tillhöra leverantörsreskontragruppen på tio personer. Kunden erbjuder dig en intressant roll i ett spännande, positivt och expansivt företag med hög aktivitetsnivå där ditt arbete och du som person gör skillnad.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innehålla:

  • Hantering av leverantörsfakturor
  • Kontakt med leverantörer
  • Kontoavstämningar för leverantörsreskontran
  • Enklare bokföring
  • Utbetalningar
  • Kontakter med svenska och utländska leverantörer

Din bakgrund

I rollen som dansktalande ekonomiassistent söker vi dig som vill utvecklas, vill framåt och har ambitionen att utvecklas och klättra vidare. Ingen tidigare erfarenhet krävs men är självklart meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning, gärna på kandidatnivå men detta är inte ett krav. Ett krav är att du ska känna dig bekväm i språket danska samt förstå och göra dig förstådd på svenska. Innehar du kunskaper i Ax 2012 eller Medius är det meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, inställning och attityd.

Vi tror att du som söker är framåt, driven och ambitiös. Du tycker om att arbeta strukturerat, självständigt, har god samarbetsförmåga samt är engagerad och sprider engagemang. För att passa i rollen bör du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etnisk bakgrund, politiska åsikter, religiös övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Fanny Mörk på telefon 072-85 63 211 eller fanny.mork@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV