Transaktionsanalytiker inom AML till storbank

Stockholm Visstid

Nu söker vi en transaktionsanalytiker till vår kund i Stockholm. Vår kund är en storbank och du kommer att tjänstgöra som transaktionsanalytiker inom AML. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 14 månader, med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget som transaktionsanalytiker innefattar att man hämtar och analyserar flödet av transaktioner till och från bankens finansiella korrespondensförbindelser. Arbetet kommer även innebära monitorering av utlandsbetalningar för att kontrollera att kundens transaktioner verkar stämma med den kunskap som finns om kundens förväntade beteende. Dessutom kommer man arbeta med utredning och rapportering till finanspolisen vid misstanke om finansiell brottslighet. Vidare kommer du även ansvara för att utveckla processer och löpande assistera och arbeta med regelefterlevnadsfrågor.

Vem är du?

Du som söker är analytiskt lagd med en god kommunikationsförmåga. Vidare är du en teamplayer som sätter ett stort värde i att leverera med kvalitet.

Vi tror att du behärskar Excel, Excel VBA samt SAS/STAT.

För att bäst lyckas i rollen som transaktionsanalytiker krävs det att du håller dig uppdaterad inom världsnyheter och omvärldsanalyser.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är starkt meriterande.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Niclas Persson på 0708-970011 alt niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV