Teamleader, leverantörsreskontraavdelningen till Big Travel, Stockholm

Stockholm Heltid

Har du ett prestigelöst förhållningssätt och värderar en nära relation till dina kollegor? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig! Tillsammans med Big Travel söker vi nu en teamleader till reskontragruppen i Stockholm. Du kommer att ansvara för tre ekonomiassistenter på leverantörsreskontraavdelningen. Som teamleader på Big Travel kommer du att få arbeta i ett stabilt och roligt företag som är specialiserat inom nisch- och paketresor. Som teamleader rapporterar du till redovisningschefen och sitter på vårt kontor i Mörby, 5 minuters gång från tunnelbanan.

Om rollen

I rollen som teamleader kommer du planera och kvalitetssäkra arbetet för leverantörsreskontrateamet. Du kommer att utveckla och coacha kollegorna i hela flödet och se till att deadlines följs samtidigt som du är delaktig i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med flera års erfarenhet av rollen som teamleader i större bolag, samt eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du tidigare arbetat inom resebolag ser vi det som meriterade. Du är trygg i att använda Excel och en bonus om du arbetat i affärssystemet Antares tidigare. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du framåt och coachande. Goda ledaregenskaper och social förmåga är självklarheter. Du är strukturerad, driven, ansvarstagande och gillar när det händer mycket. Du är en problemlösare och bidrar med din kompetens.


Om Big Travel Sweden AB

Med mer än 30 års erfarenhet är det vår målsättning att vara det självklara valet för resenären. Genom att samla marknadens utbud av resor, flyg och hotell på ett och samma ställe kan vi erbjuda våra kunder bästa möjliga pris och service oavsett typ av resa.

Oavsett om du bokar din resa på nätet, per telefon eller direkt i butik ska du erbjudas omtanke, engagemang och tillgänglighet. Det är enkelt att resa med BIG Travel, vi finns nära dig.

Läs mer på www.bigtravel.se.

https://www.youtube.com/watch?v=Pz2I73CMZLU

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

I denna rekryteringsprocess samarbetar Big Travel med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Brightby, Lisbeth Ahnström  tel 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV