Redovisningsekonomer för kommande uppdrag

Mitt Heltid

Brightby söker nu redovisningsekonomer för kommande uppdrag hos våra kunder i Östergötland. Som redovisningsekonom kommer du arbeta i en attraktiv och bred roll med hela redovisningsflödet. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd och arbeta på uppdrag hos våra kunder.

Då våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, får du en varierad och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för redovisning, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Arbetsuppgifter:

– Löpande bokföring
– Kontoavstämningar
– Momsdeklaration
– Rapportering
– Månadsbokslut och årsbokslut
– Kontinuerligt arbeta med förbättring av rutiner och processer

Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi med cirka 3-5 års erfarenhet av redovisningsarbete. Som person är du självgående, initiativrik och samarbetsvillig. Du är stabil och strukturerad och har förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Vi tror även att du är handlingskraftig och beslutsam och har stor vana att arbeta i högt tempo. För att passa i denna roll bör du vara nyfiken och intresserad till din person med en prestigelös och lättsam inställning.

manliga ekonomer en eftertraktad bristvara

Ansökan

Urval samt intervjuer sker löpande, så registrera din ansökan via vår hemsida redan idag!
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Emelie Palmqvist på 070-166 08 20 eller emelie.palmqvist@brightby.se

Välkommen in med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Du kan bara bifoga ett dokument, eventuellt personligt brev ska ingå i CVt.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV