Redovisningsekonom för uppdrag på Sigma IT Consulting

Malmö Heltid

Är du ekonom med cirka 2-5 års erfarenhet av redovisning och med ett intresse för processförbättringar? Just nu söker vi en person för ett långt konsultuppdrag på minst 6 månader på Sigma IT Consulting med start innan sommaren.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka.

Sigma IT Consulting består av 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar de verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Sigma finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Läs gärna mer om företaget på www.sigmaitc.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som ekonomikonsult på Brightby och du kommer att vara uthyrd till våra uppdragsgivare, med Sigma som ditt första uppdrag. I rollen som konsult får du möjligheten att testa på olika branscher och arbetsuppgifter inom ekonomiområdet och därmed på kort tid bredda din kompetens och erfarenhet.

Arbetsuppgifter
I rollen på Sigma kommer du att ingå i ett team och du kommer till stor del att ansvara för kundinbetalningar och kundfordringar som ska registreras och följas upp inom organisationen, samt påminnelse- och inkassohantering för dessa. Vidare kommer rollen att innefatta avstämningar avseende intercompany och balansräkning samt ombokningar och utläggsredovisning.

Det kommer även att finnas en förväntan på att du är delaktig och bidrar i arbetet med att ständigt utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner.

Bakgrund
Vi söker dig som:

  • Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning
  • Har cirka 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Har erfarenhet från större organisationer
  • Uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska då engelska är koncernspråket men den mesta kommunikationen sker på svenska.

På det här uppdraget kommer du att arbeta i Visma PX och Visma Control så har du erfarenhet av detta är det till din fördel.

Teamet på Sigma är delvis utspritt på olika orter och det är av vikt att du som person drivs av och ser vikten av gott teamsamarbete.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Start: juni
Placering: 
Malmö

 

Ansökan

Låter det som ett uppdrag för dig? Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så registrera din ansökan redan idag! Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV