Redovisningsekonom till Net1

Stockholm Heltid

Vill du vara en del av en välfungerad finansavdelning som är dynamisk och har en god kemi?

För en ny position söker vi nu dig som har en bakgrund som redovisningsekonom och tidigare erfarenhet av kundreskontra samt löneadministration. Finansavdelningen på Net1 består idag av 3 härliga personer som rapporterar direkt till CFO. Vi arbetar tätt ihop och hjälper alltid varandra när stunder kan bli hektiska. Vi förväntar oss att du som person är strukturerad och arbetar med hög kvalité.

Tjänsten ska tillsättas omgående, initialt kommer du att anställas som ekonomikonsult på Brightby för att efter ca 6 månader övergå i en anställning hos Net1.

Om Net1

Net1 driver ett 4G-nät på 450 MHz-bandet som täcker 96 procent av den geografiska ytan i Sverige och Danmark. Detta gör det möjligt för Net1 att erbjuda användarna ett stort och mycket tillförlitligt trådlöst bredbandsnät. Företaget är en ung, flexibel och innovativ aktör specialiserade på kommunikationslösningar till professionella användare för kritiska verksamheter.

Arbetsuppgifter

Bolagets kundreskontra och lönehantering är delvis outsourcade och du kommer att vara länken mellan Net1 och deras outsourcingpartners där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

  • Övervakning av kundreskontraflödet
  • Avstämning av bankkonton och AR-konton
  • Ha överblick och genomföra avstämningar av osäkra kundfordringar.
  • Löneadministration
  • Kontrollera tidrapporter och reseräkningar
  • Underhåll av personalsystem
  • Delaktig i månadsbokslut

På sikt finns det även möjlighet att få vara mer delaktig och behjälplig inom andra redovisningsrelaterade uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från kundreskontra, alternativt att du har arbetat på redovisningsbyrå med hela flödet. Du har god Excelvana och är bekväm att kommunicera på engelska. För att trivas hos oss ser vi att du är social, noggrann och samarbetsvillig. Du är prestigelös och trivs med många olika ansvarsområden där många olika sociala kontakter ingår.

Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11 eller mail mimma.liwgrennorling@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV