Redovisningsekonom med systemintresse till Helsingborg Stad

Helsingborg Heltid

Nu söker vi på Brightby en systemintresserad ekonom med erfarenhet inom redovisning och intresse för att arbeta mer övergripande med att stötta ekonomifunktionen med systemförvaltning.

Helsingborgs stad har över 8 000 anställda med en omsättning på drygt 7,5 miljarder. I koncernen ingår bland annat Öresundskraft, Helsingborgs Hamn och Helsingborgshem. Inom Helsingborgs stad finns ca 45 högskoleekonomer varav en tredjedel arbetar vid den centrala ekonomiavdelningen på stadsledningsförvaltningen. Gå gärna in och läs mer på www.helsingborg.se

Tjänsten är en anställning på heltid och du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund med detta som ditt första uppdrag. Uppdraget beräknas pågå tills i höst.

Arbetsuppgifter

I rollen på Helsingborg Stad kommer du att tillhöra team redovisning och system. Teamet ansvarar framförallt för den övergripande redovisningen och bokslut samt central systemförvaltning av affärssystemet Agresso. I din roll kommer du att arbeta brett och varierat och ansvara för verksamhetssidan av systemförvaltningen vilket inte inkluderar programmering eller utveckling, men däremot kontakt och kravställning gentemot de som utför utvecklingen rent praktiskt. Du kommer även att arbeta med redovisningsfrågor på övergripande nivå och andra systemfrågor. Vidare kommer du även i vissa delar att arbeta konsultativt gentemot andra kontakter inom organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • En eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av löpande redovisning och bokslutsarbete
  • Erfarenhet av arbete i större affärssystem – gärna fler än ett
  • Ett starkt intresse för IT-system och har lätt för att förstå logik och samband

Som person är du ansvarsfull och strukturerad med en lösningsorienterad inställning. Du är initiativrik och nyfiken och har en lättsam attityd till både arbete och kollegor. Vidare förstår du vikten av att hålla ett högt tempo och drivs av att arbeta mot deadlines tillsammans med ditt team.

Start: Mars
Placering:
Helsingborg

Ansökan

Låter det som ett uppdrag för dig? Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så registrera din ansökan redan idag! Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV