Redovisningsassistent till Å&R Carton i Lund

Lund Heltid

Just nu söker vi på Brightby en ambitiös ekonom med några års erfarenhet av redovisning för ett långsiktigt uppdrag till Å&R Cartons Shared Service Center på huvudkontoret i Lund.

Å&R Carton ingår i ÅR Packaging som är en ledande förpackningsleverantör i Europa. Koncernen, med huvudkontor i Lund, omsätter ca 600 miljoner EUR med 20 fabriker i tio länder och 3200 medarbetare. Deras fokus är att maximera affärsnyttan av kartongbaserade och flexibla förpackningar för deras kunder genom att erbjuda lösningar som skapar värde för varumärket och som möjliggör verksamhetsförbättring.
Läs gärna mer om företaget på
www.ar-carton.com

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Efter cirka sex månader är ambitionen att anställningen går över direkt till Å&R Carton.


Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsassistent hos Å&R Carton kommer du att få arbeta brett med bl.a. kund- leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar samt till viss mån rapportering. Vidare kommer du att arbeta med löpande redovisning samt avlasta kollegorna med diverse administrativa arbetsuppgifter.
Sammanfattningsvis kommer dina arbetsuppgifter att innefatta:

  • Kund- och leverantörsreskontra inkl. skanning, registrering och kontering
  • Löpande redovisning
  • Betalningar och avstämning av bankkonton
  • Uppföljning av förfallna kundfordringar
  • Avstämningsarbete vid månads- och kvartalsbokslut
  • Rapportering till SCB
  • Övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning


Bakgrund

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med cirka 1-3 års erfarenhet av ekonomirelaterade arbetsuppgifter vilket gett dig en god förståelse för flödet på en ekonomiavdelning. Du trivs i rollen som ekonomi-/redovisningsassistent och trivs i en miljö med högt tempo. Då det är en internationell organisation är det av vikt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Goda kunskaper i Excel är en förutsättning för den här rollen.

För att passa in i det här teamet som i dagsläget består av tre personer är du som person flexibel, ödmjuk och med ett starkt eget driv. Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt. Du är van vid att arbeta mot deadlines och har ett ansvarsfullt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och drivs och motiveras av att leverera i tid.

Start: mars
Placering: 
Lund
Omfattning:
Tillsvidareanställning på heltid

Ansökan

Låter det som ett uppdrag för dig? Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så registrera din ansökan redan idag! Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV