Löneadministratör/Ekonomiassistent sökes till Solna

Stockholm Heltid

Brightby söker nu en Löneadministratör/Ekonomiassistent till ett internationellt bolag i Solna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Ambitionen att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos vår kund. Start: Omgående.

Arbetsuppgifter
I rollen som löneadministratör ansvarar du för hela löneprocessen från ax till limpa av ca 80 löner. Du hanterar leasingbilar, semestrar, reseräkningar, pensioner och försäkringar, rapportering av arbetsgivaravgifter samt avstämning av lönekonton vid bokslut. Du är också medarbetare och chefer behjälplig i lönerelaterade frågor samt tolkar kollektivavtal för tjänstemän. Du kommer också ansvara för leverantörsavtal och vara superuser i olika system.

Vem är du?
Vi söker dig som är minst gymnasieekonom och har arbetar med liknande arbetsuppgifter dock minst ett par års erfarenhet av kvalificerat lönearbete.

Du är van att läsa och tolka kollektivavtal och har erfarenhet av Agda och SAP. Då dina kontakter kan komma att finnas såväl i Sverige som utomlands bör du kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska. Viss stöttning av ekonomiavdelningen kan också förekomma varför grundläggande kunskaper inom ekonomi och bokföring är ett krav. Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta med människor. Du är en initiativtagare och kan prioritera. Dessutom har du ett siffersinne och trivs med att arbeta med andra.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Malena Windahl på 070-791 32 43 alt malena.windahl@brightby.se eller Lisbeth Ahnström, 072-010 35 09 alt lisbeth.ahnstrom@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV