Löneadministratör till Thagekoncernen i Kristianstad

Kristianstad Heltid

Brightby söker just nu efter en erfaren löneadministratör till vår kund Thage i Skåne AB beläget i Kristianstad.

År 2014 blev Thage Andersson Byggnads, August Lundberg Byggnads och N-E Persson Byggnads ett och samma företag. Tre starka, skånska familjeföretag är nu stommen i en stor familj – Thagekoncernen. Deras vision är att: “Vi ska vara den bästa byggaren på vår marknad – där man möts av engagemang, effektivitet och enkla beslutsvägar “.

I koncernen är de sammanlagt 430 medarbetare och omsätter ca. 1,3 miljarder SEK.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som konsult på Brightby där målsättningen är att du efter sex månader kommer att gå över i en anställning direkt hos Thage i Skåne AB.


Arbetsuppgifter

Du och en kollega har tillsammans ett totalansvar för lönerna i de olika bolagen i koncernen vilket innebär cirka 430 löner. Det innefattar löner utifrån Byggnads och IF Metalls kollektivavtal samt även cirka 25 % tjänstemannalöner.

I din roll som löneadministratör kommer du att ha hand om hela flödet kring lön såsom att kontrollera löneunderlag och stämma av mot projekt, rapportera skatter, pensioner, arbetsgivaravgifter samt hantera förmåner. Vidare kommer din roll även att göra årsavslut på lönerna, rapportera statistik samt ha kontakt med försäkringskassan och andra instanser som kan bli nödvändiga.


Kvalifikationer

För att vara rätt kandidat för rollen som löneadministratör har du en flerårig erfarenhet av löneadministration i större organisationer. Har du en eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande kan detta i kombination med några års erfarenhet vara till din fördel. Det är av stor vikt att du har arbetat med kollektivavtal sedan tidigare där kunskap om Byggnads och IF Metall är starkt meriterande. I Thage-koncernen används Agda som lönehanteringssystem så har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det också meriterande.

För att trivas i rollen tror vi att du är trygg och positiv till din person. Du är serviceinriktad och har en fallenhet för att möta och bemöta olika personlighetstyper vilket är av vikt eftersom du kommunicerar med människor i hela bolaget, på olika nivåer och positioner. Eftersom du hanterar känsliga uppgifter sätts det även stort värde på din integritet och förmåga att hantera detta på ett professionellt sätt. Du är även van vid högt tempo och har förmågan att arbeta mot flera deadlines.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidareanställning på heltid
Plats: Kristianstad

Ansökan

 

Låter detta intressant? Då tjänsten ska tillsättas omgående kommer intervjuer och urval att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Observera att vi endast har möjlighet att ta emot ansökningar via vår hemsida men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.


Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV