Kund- och avtalsadministratör till Toyota Material Handling

Solna Heltid

Brinner du för administration och service? Vi söker nu dig som vill arbeta som kund- och avtalsadministratör på Toyota Material Handling i Solna. Du kommer att tillhöra kundadministrationsteamet som består av 6 personer och rapportera till redovisningschefen.

Om Toyota Material Handling Sweden

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. 

Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen.

I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Läs mer på  www.toyota-forklifts.se

TMHSE är en del av Toyota Material Handling Europe (TMHE), som är den regionala europeiska organisationen i Toyota Material Handling Group (TMHG). TMHEs försäljnings- och servicenätverk är aktivt i mer än 30 länder i Europa och erbjuder en omfattande produkt- och tjänsteportfölj för både motviktstruckar och lagertruckar.

TMHE har produktionsenheter i Mjölby, Ancenis (Frankrike) och Bologna (Italien). www.toyota-forklifts.eu

Arbetsuppgifter:

  • Fakturering av serviceordrar (teknikers arbete hos kund)
  • Registrering av inköp, t ex reservdelar som ska faktureras till kund i samband med service
  • Registrering av olika slags kundavtal
  • Mycket mejlfrågor och en del telefonfrågor från säljare och tekniker som ska besvaras.
  • Fakturafrågor från kunder

Vem är du?

Vi söker dig som är gymnasieekonom och som tycker att det är roligt med administration och sociala kontakter. Vi ser att du har erfarenhet från fakturering och trivs med rutinarbete. Du är noggrann, ansvarsfull och serviceinriktad. Du har god samarbetsförmåga och är inte rädd för att ”hugga i” då man arbetar mot mål och deadlines. I övrigt ser vi att du har goda datakunskaper och erfarenhet från Excel, samt goda kunskaper i engelska.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Brightby. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mimma Liwgren Norling på telefon 072-857 96 11 eller mail mimma.liwgrennorling@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV