Kryssvalsinformatör/Rådgivare till Skandia

Stockholm Heltid

Skulle du trivas med att anordna informationsträffar och tala inför grupper? Har du kunskap om pensionsplanerna ITP eller KAP-KL/AKAP-KL? Då kan denna möjlighet vara någonting för dig! Tillsammans med Skandia söker vi nu en kryssvalsinformatör/rådgivare inom kollektivavtalad affär.

Om rollen

Du kommer genom din roll och ditt uppdrag bidra till att Skandia lyckas med kryssvalsförsäljningen avseende kollektivavtalad pension. Som kryssvalsinformatör/rådgivare på Skandia kommer du att få vara med och bygga en ny roll inom ett område där Skandia har en stark ställning. Tjänsten är placerad i Stockholm och innebär resande varje vecka i hela Sverige, i samband med informationsträffarna som du själv planerar.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Genomföra informationsträffar i storgrupp på plats hos arbetsgivaren eller via webben.
  • Genomföra personlig rådgivning, främst via telefon och webb.
  • Stötta med personlig rådgivning vid andra externa kundaktiviteter.
  • Planera informationsmöten tillsammans med kund.
  • Ta fram skriftliga kryssvalsdokumentationer och presentationer.
  • Utveckla och paketera Skandias kryssvalskoncept inom kollektivavtalad pension.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med kunskap om pensionsplanerna ITP eller KAP-KL/AKAP-KL. Har du tidigare arbetat på bank eller försäkringsbolag samt med kollektivavtal ser vi det som meriterande. Du är trygg i att tala inför grupper och du har erfarenhet av försäljning samt muntlig kommunikation. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du glad, positiv och har en analytisk förmåga. Vidare är du driven och självgående, du tar egna initiativ och levererar gärna med det lilla extra.

Om Skandia

Skandia är ett ledande pensionsbolag som har gett människor ekonomisk trygghet i 160 år och har en stark tradition av produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar ett rikare liv för människor genom lösningar för pension, hälsa och sparande. Vi har 2 miljoner kunder, 2500 medarbetare och ett förvaltat kapital på 600 miljarder kronor. Från årsskiftet 2013/2014 är Skandia ett kundstyrt och ömsesidigt bolag. Våra kunder är med och styr och påverkar Skandias inriktning, både på ett formellt och informellt sätt. Läs mer på www.skandia.se

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skandia med Brightby. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Brightby, Niclas Persson på niclas.persson@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och bank, finans och försäkring, och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV