Ekonomer till Brightby, Västerås

Heltid

Brightby expanderar i Mälardalen och vi behöver komma i kontakt med fler duktiga ekonomer som vill framåt i karriären.

Då våra kunder är stora till medelstora bolag inom flertalet branscher, varav många med internationell verksamhet, får du en bred och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken och en stark intern gemenskap.

Vi letar efter såväl erfarna som nyexaminerade ekonomer.

Kommande uppdrag

Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som vill utvecklas som:

  • Redovisningsekonom
  • Ekonomiassistent
  • Junior Controller
  • Löneadministratör

Vem är du?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för ekonomi, som drivs av personlig utveckling och att hjälpa våra samarbetspartners att nå sina mål. Vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss och vara en del av Brightbys fortsatta utveckling!

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, prestigelöshet och ambitionsnivå. För att trivas som konsult hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Vi tror att du trivs med att arbeta i team, att du är positiv, social och ansvarsfull.

Har du eget bolag och är intresserad av att utöka ditt nätverk inför framtiden är du såklart också välkommen att skicka in din ansökan.

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Marcus Thunberg på telefon 070-797 16 50 eller mail marcus.thunberg@brightby.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV