Ekonomiassistent till uppdrag för Brightby

Lund Heltid

Det går bra för Brightby i Skåne och vi fortsätter att växa. Just nu söker vi för kunds räkning en ekonom med 2-5 års erfarenhet av redovisning med start omgående.

Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd och till våra uppdragsgivare, med detta som ditt första uppdrag. I rollen som konsult får du möjligheten att testa på olika branscher och arbetsuppgifter inom ekonomiområdet och därmed på kort tid bredda din kompetens och erfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Arbetsuppgifter

Rollen som ekonomikonsult innebär ofta att arbeta brett med hantering av kund- och/eller leverantörsreskontra såsom matchning och registrering av fakturor, in- och utbetalningar, löpande redovisning och avstämningar vid bokslut, samt övriga sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Det här uppdraget är i en internationell koncern med ett ekonomiteam på 10 personer där ansvarsområdet innefattar både kund- och leverantörsreskontra med arbetsuppgifter såsom kontering, in-/utbetalningar och moms.

De specifika arbetsuppgifterna på uppdragen varierar, vilket ger en mycket god möjlighet att bredda dina erfarenheter och därmed utvecklas i din karriär.


Bakgrund

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, gärna med ytterligare eftergymnasial ekonomisk utbildning. Du har 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare inom kund- och leverantörsreskontra, gärna från större bolag. Du har med fördel erfarenhet från arbete i större ERP-system.

På det här uppdraget kommer du att arbeta i Readsoft och Jeeves och har du erfarenhet av dessa är det meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Engelska, då det på kundföretaget är mycket internationella kontakter, framför allt i skrift.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Start: Omgående, början på mars
Placering: 
Lund

 

Ansökan

Låter det som ett uppdrag för dig? Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat, så registrera din ansökan redan idag! Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se.

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV