Ekonomiassistent till kundreskontra sökes till Agility

Stockholm Heltid

Brightby söker nu en ekonomiassistent till Agility, ett globalt logistikföretag med placering i Kista. Din roll som ekonomiassistent kommer att innebära varierande arbetsuppgifter på vår kunds nordiska ekonomiavdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du initialt kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Ambitionen att efter 6 månader övergå i en fast anställning hos vår kund. Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Om Agility
Agility är ett globalt logistikföretag som erbjuder internationella sjö-, flyg- och landtransporter samt lager- och logistiklösningar. Vi finns med över 500 kontor i över 100 länder och är drygt 22 000 kollegor som varje dag levererar en professionell och personlig service till de företag som ger oss förtroendet att hantera deras transporter – med flyg, sjö och bil – samt lagring och logistik inklusive 3PL.

Vi tillhandahåller även skräddarsydda logistiklösningar och komplexa specialtransporter för större projekt.
Naturligtvis erbjuder vi även leveransbevakning samt tulltjänster och transportförsäkring.

Vi är en ledande global logistikpartner med målsättningen att fortsätta ge våra kunder den trygghet som det innebär att ha personal som det är lätt att få tag på, som ger personlig service och som kan lösa problem – stora som små.

Arbetsuppgifter:
Din roll som ekonomiassistent kommer att innebära sedvanliga arbetsuppgifter på kundreskontra för våra nordiska länder, men vi ser gärna att du även har tidigare erfarenheter av leverantörsreskontra. Du kommer att tillhöra det nordiska teamet på ekonomiavdelningen. Ekonomiavdelningen arbetar tillsammans med Shared Service Centers i Portugal och Indien.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Lägga upp nya kunder
  • Kreditbedömning av nya kunder enligt fastställd bedömningsskala
  • Löpande kontroller av befintliga kunder, inbetalningar och kreditlimit
  • Påminnelsehantering och räntefakturering
  • Kontakt med inkassobolag
  • Sända underlag av inbetalningar till Shared Service Center
  • Mailkontakt med kunder angående inbetalningar, kopior, obetalda fakturor

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat minst ett par år med kund och leverantörsreskontra. Du är van att arbeta i Office Paketet och har goda kunskaper i Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, gärna danska också. Det är meriterande om du arbetat i Oracle, vilket är det ekonomisystem vi använder.

Som person är du positiv, noggrann, ansvarstagande och att ge god service är viktigt för dig.Som en i teamet är har du lätt för att samarbeta och att tänka lösningsorienterat är en självklarhet för dig. Du är bekväm med att arbeta med större volymer av flöden och trivs i ett högt tempo.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Lisbeth Ahnström, 072-010 35 09 alt lisbeth.ahnstrom@brightby.se eller Malena Windahl på 070-791 32 43 alt malena.windahl@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV