Ekonomiassistent med systemintresse

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning i Stockholm City. Du kommer arbeta på vår kunds ekonomiavdelning och främst arbeta med leverantörsreskontran samt vara expertanvändare i deras system. Tjänsten är en tillsvidareanställning där du kommer att arbeta som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund. Efter ca 6 månader finns mycket goda chanser att övergå i en anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter:

I din roll som ekonomiassistent kommer du att ansvara för leverantörsreskontran och främst arbeta med följande uppgifter:

  • Leverantörsreskontra
  • Expertanvändare av fakturahanteringssystemet (P2P)
  • Operativt stöd samt utbildning till organisationen i systemfrågor
  • Utredningsarbete och projekt inom fakturahanteringen
  • Kontakt med extern systemleverantör

På sikt kommer du även vara behjälplig inom kundreskontra.

Vem är du?

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra. Du känner dig bekväm i att utbilda andra i fakturahanteringssystemet och trivs med sociala kontakter i arbetet. För att trivas i rollen tror vi att du är positiv och serviceinriktad som person. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt. Du har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt.

Start: Omgående
Placering: 
Stockholm
Omfattning: 
Tillsvidareanställning på heltid

Vad kan vi som företag erbjuda dig?
På Brightby har du många kollegor med olika erfarenheter inom ekonomiområdet. Du träffar dina kollegor i olika forum, både mindre och större, och kan dela erfarenheter och ha roligt tillsammans. Brightby erbjuder tillsvidareanställning, livsstilsförmåner och friskvårdsbidrag och inte minst möjligheten att utvecklas i och utveckla våra kunders ekonomifunktioner.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Brightby, Mimma Liwgren Norling 072-8579611 eller mimma.liwgrennorling@brightby.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi, finans, bank och försäkring och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång.

 

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV