Ekonomiassistent med kassaansvar till Ryds Bilglas

Huddinge Heltid

Brightby rekryterar nu en ekonomiassistent med kassaansvar till Ryds Bilglas med placering på huvudkontoret i Huddinge. Du kommer att ingå i en ekonomiavdelning som består av tolv personer. Tjänsten är en heltidstjänst.

Om Ryds bilglas

Ryds Bilglas startade 1947 i Sundsvall. Idag är vi ett marknadsledande bilglasföretag som finns över hela Sverige, i Norge och sedan januari även i Danmark. Koncernen har huvudkontor i Huddinge och sedan årsskiftet ägs vi av Nordic Capital tillsammans med familjen Ryd. Besök gärna hemsidan  https://rydsbilglas.se

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av oss på Brightby medan du kommer att anställas direkt av Ryds Bilglas.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du bl a att ha ansvar för:

  • kassaredovisning för ca 80 verkstäder
  • Bokföra och stämma av kassorna
  • Avstämningar/uppföljningar
  • Affärssystemet är Navision, samt arbete i excel

I rollen ingår även kontorsansvar såsom postsortering, arkivering, inköp av kontorsmaterial, kaffe etc.

Vem är du?

För att vara rätt kandidat för Ryds Bilglas tror vi att du är gymnasieekonom med några års erfarenhet från en ekonomiavdelning eller liknande arbete. Du bör ha förståelse för grundläggande bokföring, samt har jobbat med kassaredovisning.

Som person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad. Du behärskar svenska i tal och skrift. Då tjänsten innefattar mycket kontakt med människor, ser du bra service som en självklarhet.

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas i juni. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV