Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Bright i Årsta

Stockholm Heltid

Är du en erfaren Ekonomiassistent som söker en bred leverantörsreskontra roll i ett spännande företag inom Eventbranschen. Då är vi intresserade av dig! Vi söker en person som vill vara med och utveckla ekonomifunktionen i ett bolag som är i ständig förändring och kan börja relativt omgående.

Om Bright
Bright är Nordens ledande leverantör inom events, underhållning och upplevelser. Vi har över 400 entusiastiska medarbetare som skapar oförglömliga upplevelser genom att kombinera lång erfarenhet med nya idéer. Utöver våra anställda jobbar vi med designers och andra kreativa talanger inom underhållnings- och eventbranschen. Läs mer på www.brightgroup.se och titta på filmen ”We are Bright”.

Arbetsuppgifter:
Som Ekonomiassistent har du en självständig roll där du arbetar med leverantörsfakturor, avstämningar och betalningar i den svenska verksamheten, Bright Sweden. Du arbetar som en del av en grupp på sex personer och rapporterar till CFO.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

  • Självständigt arbete med leverantörsfakturor; registrering, kontering, attestkontroll och betalningar
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Effektivisera och bygga nya processer tillsammans med övriga medarbetare på ekonomiavdelningen
  • Dokumentation och övrig administration

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är gymnasieekonom och har 4-5 års erfarenhet av självständigt arbete inom leverantörsreskontra med liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att effektivisera rutiner och arbetssätt samt motiveras av ständiga förbättringar. Du är van att arbeta i moderna affärssystem, gärna Visma Business, och har goda Excelkunskaper.

Vem är du
För att trivas uppskattar du arbetet med leverantörsreskontra. Du är prestigelös och tycker om att hjälpa till med både högt och lågt. Du arbetar självständigt, vågar ta för dig och lägger stor vikt vid att leverera i tid. Du har en god social förmåga och är van vid att ha många kontaktytor både internt och externt. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Brightby, Malena Windahl på 070-791 32 43 alt malena.windahl@brightby.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan !

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV