Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Malmö Deltid

Brightby söker en ekonomiassistent med erfarenhet inom leverantörsreskontra för ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Malmö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund med detta som ditt första uppdrag.
Tjänsten är på 80 %.

Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Arbetsuppgifter
Rollen som ekonomiassistent på uppdraget hos vår kund innebär att arbeta brett med hantering av i huvudsak leverantörsreskontra men även övriga på avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

 • Hantering av leverantörsfakturor inkl. förkontering
 • Likviditetsrapporter
 • Betalningar
 • Viss projektadministration/uppföljning

I din roll som ekonomiassistent på detta uppdrag kommer du att arbeta tillsammans med tre kollegor, sammanlagt är ni fyra ekonomer i teamet.

Vem är du?
Vi söker dig med 2–3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent samt gärna med någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av IFS men det är inget krav. Som person är du:

 • Lättlärd
 • Noggrann
 • Hög känsla för service
 • Jordnära

I övrigt känner du dig trygg med de löpande arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning och trivs med att arbeta i en roll där du självständigt driver arbetet framåt men samtidigt är en del av ett team där du på ett prestigelöst sätt även finns till hands för att avlasta även de andra i teamet. Du talar och skriver obehindrat på engelska som är koncernspråket.

I rollen som konsult är dina personliga egenskaper viktiga och det krävs hög grad av flexibilitet och förmåga till anpassning till nya organisationer och förutsättningar. Som person triggas du av problemlösning och är drivande och kommunikativ. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt samt är lyhörd med hög servicenivå både internt och externt.

Start: Aug
Placering: Malmö

Ansökan

Urval samt intervjuer sker löpande, så registrera din ansökan via vår hemsida redan idag!
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef André Lennberth på
070-778 19 84 eller andre.lennberth@brightby.se.

Välkommen in med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV