Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Landskrona Heltid

Brightby söker en ekonomiassistent med erfarenhet inom leverantörsreskontra för ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Landskrona med start omgående.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Du kommer att vara anställd som ekonomikonsult på Brightby och vara uthyrd till vår kund med detta som ditt första uppdrag.

Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.


Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent på detta uppdrag kommer du att tillsammans med en kollega hantera leverantörsreskontran i bolaget, sammanlagt är ni fem ekonomer i teamet. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta manuell hantering av leverantörsfakturor såsom inskanning, registrering och matchning mot bokföringsordrar. Vidare kommer du även att hantera intercompany-fakturor samt visst avstämningsarbete gällande betalningar och leverantörer.


Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent samt gärna med någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du känner dig trygg med de löpande arbetsuppgifterna på en ekonomiavdelning och trivs med att arbeta i en roll där du självständigt driver arbetet framåt men samtidigt är en del av ett team där du på ett prestigelöst sätt även finns till hands för att avlasta även de andra i teamet.

För att trivas i rollen som konsult tror vi att du är glad och positiv till din person. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt med en god och lättsam attityd. För det här uppdraget är det meriterande med vana från manuell hantering av leverantörsreskontran och uppdraget passar dig som söker ett långsiktigt konsultuppdrag i ett stabilt internationellt företag.

Start: Omgående, april
Placering: Landskrona

 

Ansökan

Låter det som ett intressant för dig?
Urval samt intervjuer sker löpande, så registrera din ansökan via vår hemsida redan idag!
Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mail men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Maria Pettersson på 0737-482092 eller maria.pettersson@brightby.se.

Välkommen in med din ansökan!

Brightby är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi arbetar med spännande bolag, såväl nationella som internationella, med starka varumärken i varierande storlek och omfång. Utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag erbjuder vi våra medarbetare tillsvidareanställning, tjänstepension och friskvårdsbidrag då vi tror på långsiktiga relationer och trygga villkor. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan:

  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV