Ekonomiassistent till IP Only i Uppsala

Uppsala Heltid

Brightby söker nu för kund i Uppsala en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby och hyras ut till vår vår kund. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du kommer att anställas som ekonomikonsult på Brightby. Efter ca 6 månader finns goda chanser att övergå i en anställning hos vår kund.

Arbetsuppgifter:

  • Hantering av inkommande fakturor: scanning/kontroll/inläsning i affärssystemet
  • Kravhantering
  • Kontering av fakturor och utskick för granskning/attest
  • Bokslutsaktiviteter kopplat till leverantörsreskontran
  • Uppföljning och stöd till organisationen
  • Driva och delta i förbättringsprojekt

IP-Only jobbar med förändringsarbete och håller på att bygga upp funktionerna på avdelningen, vilket innebär att du är en självgående person som gillar en föränderlig miljö.

Vem är du?

Vi söker dig med 2–3 års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent samt gärna med någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av IFS men det är inget krav. Du är van att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, kan arbeta med stora flöden och trivs i en föränderlig miljö.

Som person är du social, positiv, pålitlig och flexibel. I ditt arbetssätt är du alltid noggrann och strukturerad samt håller deadlines. Du är van att arbeta självständigt, men också vara en del av ett team. Du är en problemlösare och bidrar med din kompetens.

”IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället.”

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas snarast. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta konsultchef Lisbeth Ahnström på telefon 072-010 35 09 eller mail lisbeth.ahnstrom@brightby.se.

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på ekonomijobb

Prenumerera på lediga ekonomitjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Skicka in ditt CV till oss!

Med ditt CV hos Brightby blir du sökbar för våra konsultchefer och rekryteringskonsulter.

REGISTRERA CV